Start hier uw aanvraagproces van uw eHerkenningsmiddel niveau 3 (EH3)!

 

Welkom bij DigiDienst, dé digitale sleutelmaker voor ondernemend Nederland

eHerkenning niveau 3 (EH3) is de standaard voor al uw zakelijke transacties met overheidsinstanties (UWV, Belastingdienst, Kamer van Koophandel, Gemeente, en vele meer).

De uitgifte van het eHerkenningsmiddel wordt uitgevoerd door We-ID (voorheen Connectis) in samenwerking met DigiDienst. We-ID is een erkende eHerkenningsleverancier en beschikt over een eigen beheerdersmodule. Meer dan 75% van alle transacties binnen eHerkenning loopt via de software en infrastructuur van We-ID (dit zijn meer dan 14 miljoen gebruikers).

Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een e-mail om het aanvraagproces te vervolgen.

Bij het indienen van deze aanvraag gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacy policy. Bekijk hier onze Algemene voorwaarden - opent in een nieuw venster Bekijk ons Privacy Statement - opent in een nieuw venster
 
1. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om de EH3 aanvraag te kunnen voltooien en worden niet gedeeld met derden/commerciele partijen.
2. U kunt ten alle tijde de dienst stopzetten, er wordt dan geen nieuwe termijn in rekening gebracht.
3. De looptijd is gelijk aan de geldigheid van het middel. Het abonnement wordt 6 weken voor de vervaldatum aan u herinnert (een vooraankondiging per e-mail) en 1 maand voor de vervaldatum opnieuw in rekening gebracht.
Aanvraag wordt gestart